Wat is E Gym?

E Gym onderscheidt zich van traditionele fitnessapparatuur door de geïntegreerde technologie. Onze apparaten zijn verbonden met een centraal computersysteem (de hub) dat alle gegevens verzamelt en analyseert. Hierdoor krijg je onmiddellijk feedback over jouw prestaties en voortgang.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Een van de grootste voordelen van  E Gym bij Fit & Fix is dat je tijdens de training direct feedback krijgt via het persoonlijke touch-display. Hierdoor kunnen jouw trainingsbewegingen worden geoptimaliseerd, en verklein je de kans op blessures aanzienlijk.

Zelfs als je geen enkele sportervaring hebt, is E Gym zeer toegankelijk. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt begeleiding op maat, zodat je direct aan de slag kunt. Of je nu wilt werken aan je conditie, kracht, flexibiliteit of herstel, E Gym is geschikt voor iedereen.

De Gym voor iedereen!

Wil je een doelgerichte en gevarieerde training voor je hele lichaam? Dan is E Gym bij Fit & Fix dé oplossing voor jou!

Door de combinatie van onze slimme apparaten en gegevensanalyses stellen we een unieke trainingservaring op naar jouw specifieke behoeften. Dit programma maakt gebruik van intelligente krachtapparaten die elke herhaling aanpassen aan de individuele capaciteiten van de gebruiker.

Waarom kiezen voor E Gym?

Wie kiest voor E Gym kiest in de eerste plaats voor een veilige en gevarieerde manier van krachttraining, maar kiest er daarnaast ook voor om fit te worden in slechts 30 minuten!

Geen gesleur meer met gewichten, of het instellen van jouw toestel. Alles verloopt door middel van een badge verwerkt in een persoonlijk polsbandje

Waarin al jouw persoonlijke gegevens en trainingen worden opgeslaan. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde training die aansluit bij jouw behoeften.

Alvorens de trainingen te starten onderwerpen we jou aan de metingen van ons InBody-apparaat. Deze meet lichaamsvet, spiermassa, botdensiteit en andere lichaamssamenstellingskenmerken. Bovendien kom je bij ons ook jouw fysieke leeftijd te weten. Na een traininsperiode worden deze metingen opnieuw uitgevoerd en kan je objectief ook ervaren welke impact deze trainingsperiode op jouw lichaam heeft gehad.

Bovendien kunnen deze resultaten ook besproken worden bij de zorgprofessionals die jou begeleiden (artsen, diëtisten,..). E gym is eveneens een mooie aanvulling op jouw revalidatieschema’s,

Vraag gerust meer info aan jouw kinesitherapeut wat e gym voor jou kan betekenen binnen jouw revalidatie en ontdek daarbij onze actie indien je zowel kinesitherapie als e gym zou wensen binnen onze club.

Wil jij ook een fitter en vitaler leven?

WIJ HELPEN JE GRAAG!