Home - Kinesitherapie - Personal training

Personal training

Onze personal training sessies bieden jou de mogelijkheid om persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken met de hulp van een gecertificeerde trainer. Personal training omvat zowel cardiovasculaire oefeningen, krachttraining, stabiliteit- en flexibiliteitsoefeningen.

Rekening houdend met ergonomie en jouw medische achtergrond stellen we een doelgericht trainingsschema op volgens jouw specifieke noden (gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering algemene conditie, preventie van rugklachten).

Dit programma op maat vergroot de kans op succes aanzienlijk, je wordt persoonlijk gemotiveerd en begeleid, ook wanneer je niet goed weet waar te beginnen.

Er wordt constant toegekeken of de uitgevoerde beweging correct verloopt, hierdoor voorkom je blessures en verloopt de training efficiënter.

Doordat de trainers zorgen voor een afwisseling in trainingsprogramma’s krijgt verveling geen kans om in te sluipen en blijft jouw lichaam uitgedaagd worden, je wordt objectief gemonitord en het programma wordt aan de resultaten en nieuwe wensen aangepast.

Samen stellen we haalbare doelen op die kunnen behaald worden in trainingsvormen van 30 tot 60 minuten per training.

Wil jij ook een fitter en vitaler leven?

WIJ HELPEN JE GRAAG!